Glavni izbornik

Izdvojeni sadržaji

Novosti

  19.11.2015, 10:33h


Kalendar Nacionalnog parka „Krka“ za 2016.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ od 24. kolovoza do 1. studenoga 2015. provela je akciju Photo for the Calendar: snimi sliku za novi kalendar Nacionalnog parka „Krka“.

Posjetitelji koji su snimili fotografiju Parka za koju smatraju da zaslužuje biti na kalendaru Nacionalnog parka „Krka“ za 2016. mogli su je u navedenom razdoblju poslati na adresu calendar@np-krka.hr. Tom akcijom JU “NP Krka” željela je zahvaliti posjetiteljima Parka, koji su svake godine sve brojniji, na njihovu dolasku i ostvariti s njima interakciju. Tako je, osim profesionalnim fotografima, prilika pružena i fotografima amaterima, da javnosti predstave dojmove koje su zabilježili za posjeta Parku.

Ukupno je pristiglo stotinjak fotografija četrdeset pet autora, uglavnom iz Hrvatske, zatim Australije, Francuske, Njemačke, Mađarske, Rusije i Španjolske. Povjerenstvo JU „NP Krka“ odabralo je dvanaest najreprezentativnijih za dvanaest kalendarskih mjeseci. Nagrađeni autori dobit će po deset kalendara.

Fotografije koje će krasiti kalendar Nacionalnog parka „Krka“ za 2016. predstavljene su na službenoj stranici JU „NP Krka“. Svaka od njih savršeni je trenutak uhvaćen u objektivu zaljubljenikâ u prirodu.

Čestitamo nagrađenim autorima a svima koji su sudjelovali u akciji posebno zahvaljujemo!